Alla inlägg under september 2009

Av Bent Christiansen - 3 september 2009 13:58

När man ska rota i en del gamla saker då gäller det att ha tungan rätt i mun och inte göra som jag gjorde.

Under flera månaders tid har jag haft en kartong ståendes i vårt sovrum. Jag lovade hustrun att den skulle bara stå där en vecka, nåja jag sa inte vilken vecka. Nu var det i alla fall dags att börja rota  runt för att se vad som fanns i lådan. En liten mindre ask i botten fångade min uppmärksamhet. Undrar vad som finns i den. Jag bände och jag bröt men asken gick inte att få upp. Kände mig lite som Povel Ramel och hans kokosnöt. Det var väl själva f-n va det ska vara svårt. Kände mig som en kirurg.  Då helt plötsligt :

 Herre dj....r

Här for det ut saker. Det var gamla småskyltar som det står oviktiga saker på. Dom landade lite varstans på golvet, sådana där små rackare som är underbara att trampa på när man är barfota. Det var bara att krypa runt på alla fyra och försöka samla ihop dom så gott det gick. Om jag fick upp alla återstår att se, jag hör väl när någon skriker. Dom som jag fick upp ligger numera i soporna.


Ha de 



Av Bent Christiansen - 3 september 2009 07:55

GRATTIS Alexander 10 År



10 år 




Tiden går fort, att det har gått 10 år är helt otroligt. Är det nu man ska börja känna sig gammal ?

Tror inte det, jag är inte äldre än jag uppträder, och det gör jag.

Åter igen grattis Alexander.


Ha de 



Av Bent Christiansen - 2 september 2009 19:53

Det blev en nuvarande dvs dagsläget som hängdes upp.

Svart och fin.


Ha de

Av Bent Christiansen - 2 september 2009 07:36

Det är helt otroligt vilken otur man kan ha ibland. Vissa saker går som en dans, andra går åt fanders. Det sista har hänt mig. Jag måste åka till IKEA. Förstår Ni vad det innebär. Jag måste åka till ett av mina andra hem. Vadan detta ! Rullgardinen i sovrummet har gått sönder. Den har varit lite knasig en längre tid så egentligen är det ingen större överraskning att den gick sönder.

Då står jag inför ett trauma, ska jag köpa en likadan som tidigare, eller ska jag satsa på en ny modell.

 Dagsläge

 Så här ser den nuvarande ut, svart och fin släpper inte in speciellt mycket ljus.


 Tänkbar

Träpersienne, en sån har vi i köket idag, släpper in mera ljus vilket kan vara en nackdel, däremot tycker jag att den är snyggare. Vilket dilemma. Det får bli dagsformen som avgör vilken det blir. Kanske hittar jag något helt annat väl där.


Ha de 








Av Bent Christiansen - 1 september 2009 22:12

Rubriken skulle kunna gälla många saker. Som att lära sig att cykla, att simma mm. Även en del teoretiska saker kan innefattas i detta. Läsa , skriva och datorer.

Vad säger Ni om jag nämner att min gamle far, nåja kanske inte så gammal, men han är inte 77 längre. Hur som helst, han har gått med i Facebook. Det är sant. Vi höll på att gå igenom hans nya dator i kväll med en del nya inställningar när vi kom in på Facebook. Hur får man det ? var frågan. Man anmäler sig till det. Då gör jag det. Sagt o gjort. Så nu är han med i Facebook, välkommen.

Han får själv välja vänner en del har jag föreslagit för honom.

Solen fortsätter att lysa över oss, lät nästan som något religöst, det kan jag lova att det var det inte. Vilket underbart sensommarväder. Jag tittade inte på någon termometer men nog borde det ha varit någonstans runt 23-25 grader. Och vad kan man då förvänta sig av morgondagen ? Förmodligen regn.


Ha de

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards