Alla inlägg under september 2009

Av Bent Christiansen - 11 september 2009 19:14

I kväll är det dags för detta.

  


Inte för mig jag avstår å det bestämdaste, däremot för hustrun. Hon älskar detta fenomen eller vad man ska kalla det. Jag har provat, inte bara egång utan flera och jag klarar inte av det. Först lukten, tvi vale. Dom säger att man vänjer sig efter en stund, har ingen förståelse för det resonemanget. Sen har vi smaken, om lukten var tvi vale vet jag inte vilka vokabulär jag ska använda mig av nu. Som sagt hustrun gillar detta, nu är det inte så att dom häller i sig en massa sprit som vissa kan tro. Okey lite då, det är inget suparparty. Till denna sura, illaluktande, illasmakande anrätt dricks det  håll i Er. MJÖLK, FRUKTSODA, SODAVATTEN mm. Jag sa alltid förr att: så mycket sprit finns inte för att jag ska äta det där. Jag är glad så länge dessa förekomster sker någon annanstans och inte här hemma. Där går gränsen. Sen rapar dom så fruktansvärt också, vissa påstår att det är fruktsodan och vanliga sodan. Jag vet, äter man gammal sur, illaluktande, illasmakande fisk som har jäst för länge tacka fan för att man rapar.

Vet Ni var hustrun ska sova i natt? I soffan.


Ha de 



Av Bent Christiansen - 10 september 2009 17:31

Var befinner jag mig idag ?

  







Ha de

Av Bent Christiansen - 9 september 2009 16:40

Denna underbara människa, min mamma skulle idag ha fyllt 71 år.


  


Vi är många som saknar henne.

Grattis på födelsedagen.


Kram



Av Bent Christiansen - 8 september 2009 20:47

Bloggen har fått en ny baksida, dvs den sida jag ser när jag bloggar. Skulle nu detta bli jättekonstigt så vet Ni varför. En massa nya funktioner. Till det bättre ? vet ej. Till det sämre ? Vet ej. Framtiden får avgöra.

Hur som helst detta kan sluta med en katastrof eller bli riktigt bra.

Ha de

Av Bent Christiansen - 7 september 2009 20:58

Sakta i bakarna nu, det är inte som Ni tror,

 Stort va !!!

 Jag har bakat riktiga kakor tillsammans med min syster.

 Drömmar.

 Drömmar

 Rulltårta.

 Rulltårta

 Kladdkaka.

 Kladdkaka

Hela eftermiddagen tog det. Nu trodde jag att det skulle bli lite över till en annan som man kunde festa på till kvällen. Ack vad jag bedrog mig inte något enda till lilla mig. Men vad gör det jag tycker ju inte om kakor!!!!

Nu ska jag vara riktigt ärlig, det var syster som bakade jag fick hjälpa till och slicka skålarna samt diska, det är väl det man är till för.


Ha de 



Av Bent Christiansen - 6 september 2009 17:51

Jag har visat hustrun mitt andra hem.....

 IKEA

Vi bestämmde oss för att ta en tur dit via kommunala medel. Det var vi tvugna till eftersom vi inte har någon bil, att åka Taxi skulle bli alldeles för dyrt. Nu var frågan ! Skulle hustrun klara en sådan lång resa ? Hon har aldrig åkt så långt söderut förut med tunnelbanan.

Vi startade vår resa från Odenplans tunnelbanestation.

 Odenplan

Så långt gick allt bra. Vid Gamla Stan var det dags för byte till den röda linjen mot Skärholmen.

 Skärholmen

Även det gick galant, inga missöden alls. Från t-banan blev det buss ett par stationer. Gick utmärkt.

Väl på IKEA gick det snabbt att inhandla det vi skulle. Nu kände jag att nu skulle här slås på stort. Jag bjuder på lunch. Sagt o gjort 2 stycken kokta med bröd, var förstås, tjugo spänn. Snacka om att slå på stort.

Hemresan förlöpte utan problem, vi anlöpte Odenplan nästan 3 timmar efter det att vi hade startat. Kom inte och säg att jag inte bryr mig.


Ha de







Av Bent Christiansen - 5 september 2009 20:49

Jag har varit och unnat mig lite lyx idag, fotvård. Underbart, man känner sig som en ny människa efteråt. Trots att det bara är fötterna som får sig en omgång så får det genomslagskraft i hela kroppen. Det kostar en slant men är värt varenda krona. Har Ni inte provat gör det.

Efter fotvård var det dags att påbörja kvällens middag. Helstekt fläskfile med rotfrukter i ugn. Före huvudrätten hade jag gjort en laxsallad smakade fantastiskt om jag får tro våra matgäster, det är svårt att berömma sig själv !!!!

Inte då, det var fantastiskt gott.

Kaffe och bulle fick avsluta kvällens måltid innan det var dags för,,,,, pussar.

 Visst ser det gosigt ut


Själv fick jag ingen bara gosedjuren. Den till vänster heter Tiger och är Maries, den till höger heter Simba och är min. Nu har dom åkt hem och ett visst lugn sprider sig genom lägenheten.


Ha de  




Av Bent Christiansen - 4 september 2009 19:13

Trött, slö, likgiltig mm

 trött och slö



Kanske man har fått ?????

 Nöff, nöff


Ha de 



Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards