Alla inlägg den 1 augusti 2008

Av Bent Christiansen - 1 augusti 2008 21:20

Jaha du bloggar bara på lördagar, denna kommentar kom under veckan. Tänkte därför chocka omgivningen med att skriva en fredag.

 Vad har hänt! Jo veckan har varit ganska lugn. Tv`n har kommit, äntligen. Nu skall här ses tv på stor o fin bild. Ställa in kanalerna! hur enkelt som helst  bara att slå igång skrotet så fixar den resten själv. Så långt allt väl. Ettan på ettan, tvåan på tvåan men sen börjar det. Trean på sjuan, fyran på femman, femman på nian, kanalerna på fjärrkontrollen alltså. Inte bra detta måste åtgärdas. Hur gör man? Fram med bruksanvisningen, den som man egentligen ska läsa igenom innan man börjar. Vilken sida är det? Efter 5 minuter börjar svettpärlorna komma i pannan, efter 10 minuter är hela skjortan blöt. Där! där är det, hur enkelt som helst. Ta fram kanaltabellen. Placera markören på önskad kanal som skall flyttas. Tryck OK. Ange önskad ny plats med siffertangenterna på fjärrkontrollen tryck OK. Fortsätt enligt dessa steg tills alla kanalerna är på önskad plats. Kan inte vara enklare. Efter ett antal minuter är det så dags att prova. Ettan på ettan, tvåan på tvåan, trean på sjuan, fyran på femman, femman på nian o.s.v. Hur kan det bli på detta viset jag har ju följt alla punkter enligt konstens alla regler. Nu är även byxorna genomsvettiga. På den igen synd o skam den som ger sig.

Proceduren upprepas.  Ta fram kanaltabellen. Placera markören på önskad kanal som skall flyttas. Tryck OK. Ange önskad ny plats med siffertangenterna på fjärrkontrollen tryck OK. Fortsätt enligt dessa steg tills alla kanalerna är på önskad plats. Vadå på önskad plats, Ettan på ettan, tvåan på tvåan, trean på sjuan, fyran på femman, femman på nian o.s.v.

Nu är det dags för en dusch. Hustrun kommer nu med goda råd. Har du läst instruktionerna ordentligt? Dessa ord oavsett vem dom kommer ifrån kan få vem som helst att gå upp i atomer. SJÄLVKLART TROR DU JAG ÄR DUM.

Detta med kanalerna pågår en stund tills både jag och fjärrkontrollen tröttnar, vi tar det i morgon det är säkert svalare då.


Nästa dag, onsdag

Ta fram kanaltabellen. Placera markören på önskad kanal som skall flyttas. Tryck OK. Ange önskad ny plats med siffertangenterna på fjärrkontrollen tryck OK. Fortsätt enligt dessa steg tills alla kanalerna är på önskad plats.  Ettan på ettan, tvåan på tvåan, trean på sjuan, fyran på femman, femman på nian o.s.v.


Fredag kväll

Sitter och tar det lungt efter veckans ansträngningar och skall se på tv, gissa vad som sker?

Ettan på ettan, tvåan på tvåan, trean på sjuan, fyran på femman, femman på nian o.s.v. Börjar nu sakteliga att lära mig att kanalerna ligger som dom gör d.v.s Ettan på ettan, tvåan på tvåan, trean på sjuan, fyran på femman, femman på nian o.s.v.


Trevlig helg



Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards