Alla inlägg under oktober 2009

Av Bent Christiansen - 6 oktober 2009 19:07

Märkligt, det finns inget annat ord, märkligt. Jag var på stan och skulle se efter nya kalsonger. Borde inte vara något problem om inte !! För Er kvinnor exponeras det hej vilt med underkläder, på skyltdockor, upphängda på galgar, framlagda på bord överallt syns dom, underkläderna för kvinnor. Att hitta något så enkelt som kalsonger till en man är inte lätt. Var inne på en av Sveriges största klädaffärer och passerade kalsingarna flera gånger utan att se dom. Längst in i hörnet fanns dom. När jag nu äntligen hade hittat dom tror Ni då att det fanns några skyltdockor som dom exponerades på ? Inte vad jag såg, dom hängde i sina förpackningar med små märkningar som S, M, L, XL. Det är ju bra att dom är märkta med storlekar men jag vill ju se hur dom ser ut. Vem köper grisen i säcken. Nu var det så att jag hade brådis så jag varken kunde eller hade tid att fråga någon.

Detta betyder att jag har ett projekt. Att se och få känna på ett par kalsonger som jag kan godkänna. Mysigt eller hur !!!!!!



Ha de 

Av Bent Christiansen - 5 oktober 2009 20:46

Känner bara för en sak just nu.............



Sängen. Trött och hängig



Ha de

Av Bent Christiansen - 4 oktober 2009 19:17

Jessica och barnbarnen, två av dom var här igår och åt middag. Johan kände sig lite krasslig så han var hemma. 

Vi hade en massa godsaker kvar sen fredagen så det började med kaffe och, tårta x 2, rulltårta x 2 för att klargöra. Det fanns två sorter av varje dock inte hela tårtor eller rulltårtor bara delar kvar, det hade ju arit fredag redan.

Glädje nr 1. Våra grannar flyttade i helgen, det är inte det som är lyckan trist aatt dom flyttar. När dom flyttade var det en massa saker som sskulle slängas av olika anledningar. En sak som skulle slängas var en stor Pippi docka. Isabelle som är tokig i Pippi, vilken unge är inte det, fick denna stora docka.

  


Som Ni ser så är dockan nästan lika stor som henne, gissa om hon blev glad.


Som jag skrev igår så letade jag blommor till graven, jag hittade några. Åkte ut till Tumba idag på fm för att plantera. Vilket väder, regn och blåst. Lyckades dock att klara mig från det värsta medans jag höll på och planterade. Så här blev det.

  


Ganska fint tycker jag.


Glädje nr 2. Tumba- Eskil 32-25. Tumba delar nu ledningen med två andra lag på sex poäng efter tre spelade omgångar. Mycket återstår men det ser bra ut. 


Glädje nr 3. Jag fick pepparotskött till middag, tack hustrun det smakade underbart.


Snart är friden slut, "Bitte fnus" är på väg hem.




Ha de

Av Bent Christiansen - 3 oktober 2009 10:21

Uppe med tuppem som vanligt. Begav mig i tidig gryningstimme till Plantagen..

  

Såg på deras hemsida att dom hade rea på vissa växter. Det framgick inte exakt vilka så jag tog helt enkelt bussen dit. Hängde på låset viid öppning och for in som en avlöning. Jag visste ungefär vad jag ville ha. Allt som jag hade planerat, inte planterat, var givetvis inte till extrapris. Varför skulle det vara det. Överallt som jag tittade stod det REA 50 %. Men inte på de traditionella höstväxterna. Det var bara att vända hem igen. Tänkte nu göra ett nytt försök på några andra ställen här i stan. Problemet är att det är svårt att hitta priser på växterna. Utbudet är stort och förmodligen är det dagspris som gäller. Kom nu inte dragandes med förslag att jag ska handla på Hötorget. Där går gränsen. Kompis, kompis välkommen, välkommen, halva priset. Ni kommer väl ihåg hur det var med kantarellerna. För det första är jag inte kompis med dom, för det andra är priserna högre där än i många stora livsmedelsbutiker. Det blir till att jaga runt och leta.

Nu är det så att denna gång är inte växterna till gården, de skall planteras på min mormor och morfars grav. Även dom behöver ha det lite fint till hösten.



Ha de    

Av Bent Christiansen - 2 oktober 2009 17:08

Otroligt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  

 

 

 

Ha de

Av Bent Christiansen - 1 oktober 2009 16:23

Hustrun är på kurs som det så fint heter med efterföljande middag. "Bitte fnus " är på väg till en kompis i Malmö. Bara jag hemma. Efter diverse aktiviteter under dagen har jag resten av kvällen för mig själv. Varje timme är utstakad. Det börjar med middag runt halv sex, utskuren biff med råstekt potatis. Bearnaisesås och en god sallad.

18.00 ska jag se på Navy CIS. 19.00 blir det 2 1/2 men till klockan 20.00 Nu är det dags för kaffe med hemlagad kladdkaka och vispad grädde. Mellan 20.00-21.00 ser jag CSI Miami för att blixtsnabbt slå över till kanal 5 för att se på Criminal MInds till kl 22.00 Då lockar kanal 4 + med Law & order Special Victim Units. Hur i h-e ska man hinna med allt.

Skönt ska det hur som helst bli.



Ha de



Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards