Alla inlägg under oktober 2009

Av Bent Christiansen - 20 oktober 2009 19:07

I dag bar det av söderut, inte så långt men tillika en bra bit utanför staden. Det var inte så man behövde pass bara nästan. Av bilden kan man få en viss ledtråd, men bara viss. Det kan också vara en luring.

  

En liten bit längre ner på gatan ligger denna korvkiosk.

  

Den var under flera år en samlingsplats för oss när vi skulle spela handboll.

Då är frågan var är jag ?


Dagen började med tidig uppstigning, frukost, dusch och sen iväg. Var på Centralen på ett kort möte, ganska givande. En stor omorganisation ska ske under 2010 på ett stort företag. Kanske kan vi få vara med på ett hörn.

Middagen är nu avklarad, en enkel sådan. Nu blir det kaffe och sen ringa lite.



Ha de


Av Bent Christiansen - 19 oktober 2009 17:35

Trots att det är ett par plusgrader känns det som 15 minus. Den som ändå fick gå i ide istälet för att genomlida detta.


  





Ha de

Av Bent Christiansen - 18 oktober 2009 19:32

Då kom då äntligen den stora dagen, Jessica fyllde år. Förväntningarna var om inte stora så gigantiska, från Jessica alltså. Vi hade skramlat till en ordentlig present, en kamera. Det var helt i linje med vad hon önskade sig. Hon kanske hade hoppats på många paket men vi tyckte att en ordentlig var bättre.

Isabelle var inte sen att hjälpa mamma med öppningen av detsamma.

  

Hela familjen var samlad, alla syskonen med familj, farfar, Johans mamma Elvy....

  


tillika farmor åt Madeleine och blivande svärmor. Harriet inte att förglömma, väninna till Elvy...

  

Hon tittar med spänd blick på paketen som håller på att öppnas. Vi lät oss väl smakas av diverse godsaker, Ceasarsallad, kakor, rulltårta samt gräddtårta. Någon större matlust fanns inte när vi kom hem.

Så här såg det ut runt bordet.

  

Livliga diskussioner från alla håll. Nästa gång vi alla ses är det barndop.




Ha de

Av Bent Christiansen - 18 oktober 2009 08:18

Jessica fyller år,

  


 jag tror inte att hon har sovit speciellt mycket i natt. Det beror inte på att Madeleine eller Johan har hållit henne vaken. Nej hon är så nyfiken på sina presenter. Mig bombarderar hon med kommentarer och andra frågor om vad hon ska få. Hur många presenter, är dom stora mm. Nu tror Ni säkert att hon fyller 4 eller så ! Kan inte vara mera fel hon fyller 24. Det sista jag hörde om hennes presenter var att dom hade blivit försenade, vi får hoppas att dom hinner komma i tid annars får hon dom kanske i morgon.


Dagen till ära ska vi även ha en liten gissningstävling. Var befinner jag mig denna gång ?

  

Nu kan Ni leta på nätet, lycka till.



Ha de

Av Bent Christiansen - 17 oktober 2009 18:17

Emrik det lilla gossebarnet har haft sitt första födelsedagskalas. Massa paket och många vänner var där. Emrik det lilla gossebarnet var bara intresserad av paketen, vännerna var det si och så med. Bilar, bilar det är hans grej.  Han låter lika dant oavsett om det är en vanlig bil eller en traktor. Men vad gör det när man bara är 1 år. Fler som väntar på paket är Jessica, hon tycker att en sådär 10 stycken är lagom, och det bara från mig. Som sagt om drömmar slår in. Vi har försökt att få reda på vad hon önskar sig, och det har vi men då har hon nästa dag gått och köpt det själv. Så nu står vi där dagen innan hennes födelsedag och har fortfarande inte köpt något. Nu vet vi i alla fall att vissa saker som hon önskar sig hinner hon inte köpa själv. Så det blir upp tidigt i morgon och ut i den vilda staden för att hitta en present. Jag vet vad hon ska få.



Ha de

Av Bent Christiansen - 16 oktober 2009 07:40

Ett stort grattis till Johan som gissade "RÄTT" på gårdagens bild. Det var den svåraste så här långt.Märkligt

Någon gång ska väl han också gissa rätt om än med lite hjälp.

Ska till "tokstan" idag, kanske blir det lite bilder därifrån, vad man nu ska fota där ?

I kväll blir det Big Ben på söder för att lyssna på musik, Borka ett lokalt Tumba band spelar. Tyvärr börjar spelningen så sent, 22.00 Får se hur länge jag är vaken, åldern tänkte Ni på nu, icke, det är förkylningstider och nått kryper runt i kroppen vet inte vad men hoppas och tror att det bara är höst trötthet. Helgen bjuder på kalas. Först ut är det lilla gossebarnet Emrik som blir 1 år, han fyller idag, GRATTIS. Firandet sker i morgon hemma hos hans mormor. PÅ söndag fyller ett annat barn år, Jessica. Hon blir 24 och vill bara ha en massa paket. Blir aldrig vuxen när det gäller den saken. Som NI märker så är helgen räddad.



Ha de

Av Bent Christiansen - 15 oktober 2009 09:16

Stadsbiblioteket en fm i Oktober.


  


Ha de

Av Bent Christiansen - 14 oktober 2009 19:17

Fram med plånböckerna och skänk pengar till Rosa Bandet kampanjen.


Många är vi som på något sätt har drabbats av cancer. En anhörig, en vän, någons vän, någon som känner någon som har drabbats. Gör en god gärning och skänk en slant. Hur Ni gör det eller när NI gör det spelar ingen roll, bara Ni gör det.


Skänk en slant.

  






Ha de

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards