Alla inlägg under augusti 2009

Av Bent Christiansen - 24 augusti 2009 19:27

Vad tycks om rubriken ?

Vi börjar med denna,

 2 vackra barnbarn

Här kommer nästa ,

 Söders höjder

Och så den sista.

 Vad händer nu då !!!!!!


 Ha de










Av Bent Christiansen - 23 augusti 2009 19:47

Vi var på Grönan i går tillsammans med Jessica och hennes familj. Missilen var på sitt bästa humör. Tacka för det när det finns karuseller av alla det slags. Jag tror aldrig jag har åkt så mycket karusell, tekoppen, elefanterna, nyckelpigan, veteranbilar mm. Andra trevliga saker som hände måste jag hänvisa till Jessicas blogg, Ni finner länken här nere till vänster.

En liten fingervisning.

 ??????

Vad är det hon håller i handen ?

Som sagt läs Jessicas blogg.

Fler trevliga saker, gården har fått lite nya växter, tuppkam heter dom visst. Nya färger som lyser upp utsikten.

 Fina färger

Ångrar bara att vi inte köpte fler.


Ha de 






Av Bent Christiansen - 22 augusti 2009 11:12

Bra att ha i vinter.

 Sand, sand, sand


Ha de 


Av Bent Christiansen - 22 augusti 2009 10:50

Var är jag denna gång ?

 3 stycken

På denna gata finns det 3 stycken sådana här. Men frågan är vilken gata ?


Ha de 





Av Bent Christiansen - 21 augusti 2009 09:51

Jag har blivit överkörd, ja inte i dag eller i går nej för 20 år sedan. Det hände på vårt varv. Min fot hamnade under en vagn med en båt på 3,5 ton på. Jag lovar det gjorde ont. Varför komma dragandes med det i dag det hände för 20 år sedan. Jag vet men foten gör fortfarande ont ibland. I dag är en sån dag. det är ett litet ben i foten som ligger fel, det sitter precis vid stortån. Svårt att få på sig en sko på den foten. Det brukar gå över efter diverse övningar. Sparka i väggen, bryta och bända lite, massera lite. Har tänkt flera gånger att jag skulle gå till farbror doktorn men brukar komma på andra tankar att det finns dom som har det värre, dom borde få vård före mig. Nu vet jag vad Ni tänker, han är rädd. Absolut. Skulle inte Ni vara det ? Han kanske börjar skära i foten hur kul är det ! Det börjar förmodligen att blöda, hur kul är det ! Ont gör det säkert också. För att inte tala om vad alla människor kommer att tycka synd om mig, hur kul är det ! Jätte kul. Kanske vore något. Bara sitta hemma med foten i paket,

I paket ?????  

 bli ompysslad, kaffet serverat på en bricka. Middagen likaså. Jag behöver inte diska, inte städa, inte tvätta, inte göra någonting bara sitta ! Hur kul är det? Inte kunna duscha själv, inte spela fotboll, inte ! Ja det finns många aspekter. Jag tror jag har ont lite då och då så att jag kan göra allt det där som jag inte skulle kunna göra ifall jag gör det där.


Ha de

Av Bent Christiansen - 20 augusti 2009 11:46

26 år


Ha de

Av Bent Christiansen - 19 augusti 2009 13:53

På en av mina otaliga vandringar kom jag idag till denna plats.

 Vacker lång trappa

Då är frågan. Var är jag ?


Ha de 




Av Bent Christiansen - 18 augusti 2009 18:58

Ibland när det trycker på både här och där så måste man. Det spelar ingen roll var man är man bara måste.

Detta hände mig idag, jag var på väg till city när det hände.  Jösses vad gör jag nu ! Här gällde det att snabbt hitta hjälpmedel. Hjärnan jobbade för högtryck. Så helt plötsligt gick det över. Jag fortsatte min promenad men kom inte längre än 300 meter så var det dags igen. Nu var det ännu värre. Nu är det kris. Även denna gång gick det över. Nu for det runt i huvudet, skulle jag gå hem ? In på Konsum ? Kommer jag så långt. Jag fortsätter här framme finns det buskar. Nu kom nästa, denna gång kände jag att nu kunde jag inte hålla tillbaka, det får bära eller brista. Nästan framme vid buskarna, precis då passerar jag en äldre dam. NU, den gamla damen blev livrädd, gud vad du skräms ! Ursäkta sa jag men jag hade ingen näsduk så jag var tvungen att nysa i det fria.


Ha de

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards