Alla inlägg den 11 augusti 2009

Av Bent Christiansen - 11 augusti 2009 23:18

Vi har varit och lyssnat på en konsert till minne av Ted Gärdestad. Den anordnades nu under Stockholms kulturfestival. Konserten gick av stapeln på Gustav Adolfs Torg.

 Vilken nostalgi

Fantastiskt, vilken nostalgi. Alla dessa gamla låtar som fortfarande står sig, det var så man rös i hela kroppen.

Bra artister var det också under ledning av Janne Schaffer. Sorry alla Ni som missade detta. Detta är något som Janne Schaffer har sysslat med under tio års tid så chansen finns fortfarande att se konserten vid ett annat tillfälle.

Efteråt gick vi på lokal, även om vi satt ute.

 2 st nattfjärilar

Kolla in vattenglaset på bordet, vem tror Ni det tillhörde ?


Ha de 





Av Bent Christiansen - 11 augusti 2009 17:00

Att vara i närheten av sitt föräldrahem och inte hälsa på kan straffa sig rejält. Detta var vad som hände dottern Jessica i dag. Anledningen är denna.

 Va gott det ska bli

97 stycken blev det, egenhändigt gjorda enligt konstens alla regler.

Smaklig måltid.


Ha de 



Av Bent Christiansen - 11 augusti 2009 14:39

 Hyckleri nr 1.

" JÖSSES " Kan man säga annat. Nu slår dom sig fria, först den ena och sen den andra. Kanske är det så att vår kära regent äntligen börjar förstå ett och annat. Vilket liv, inte nog med att den stackars pojken måste fråga fadern om lov, nej regeringen ska säga sitt också. Vad kommer härnäst.

Hyckleri nr 2.

Var på en trevlig restaurang på Rörstrandsgatan och intog en god lunch. Vid min sida satt två kvinnor i 40-årsåldern. De två samtalade om vad de hade gjort på semestern och snart kom samtalet in på vikt. Tro nu inte att jag tjuvlyssnade det gjorde jag inte. Det gick inte att undgå att höra vad de sa, för det första satt vi väldigt nära varandra, för det andra pratade bägge två väldigt högt. Åter till samtalet, vikt. Bägge beklagade sig över att de hade gått upp i vikt under semestern och att det nu var dags att göra något åt saken. Jag ska börja på jympa sa den ena. När då sa den andra. Till hösten, jag väntar lite, tycker att det är synd att låta fina sensommarkvällar gå till spillo på ett gym när man kan vara ute och äta och dricka gott. Hur går det då med vikten frågade den andra, det problemet tar jag då. Hur är det själv ? Jag har redan börjat, tar långa promenader efter jobbet och framförallt tänker jag på vad jag stoppar i mig. Förutom på helgerna då måste man ju unna sig lite god mat och en flaska gott vin. Så där fortsatte deras samtal, hur viktigt det var med motion och maten man stoppade i sig. En av anledningarna till att jag äter lunch här ibland är att efter maten bjuder dom på efterrätt. I dag var det kladdkaka. Vad tror Ni damerna stoppade i sig efter maten. Just det kladdkaka. Inte en bit var utan tre bitar. Dessutom socker i kaffet.

Snacka om hyckleri.


Nu kommer det efterlängtade regnet, tycker det är skönt när det strilar ner utanför köksfönstret. Det är dessutom bra för våra blommor på gården. Solrosorna har börjat blomma, ska ta ett kort och lägga ut på sidan så får Ni se.

Nu ska jag rulla köttbullar, har köpt drygt ett kilo köttfärs så eftermiddagen är räddad.


Ha de

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards