Alla inlägg den 31 mars 2009

Av Bent Christiansen - 31 mars 2009 18:38

Jag har gjort vissa små investeringar den sista veckan, en av dom var att ta bort en tand om nu det kan kallas för en investering ?

Vidare har jag sett till att göra mitt egna välbefinnande ännu bättre och andras betydligt sämre, återkommer om det senare vid ett annat tillfälle. Det kommer hur som helst att märkas för vissa. Åter till investeringarna.

Isabelles pappa ska få ett nytt uttag i sitt badrum, en väldigt väldigt bra investering för min del då den inte kostade något, tack broder.

Ett antal dokument har gått iväg till intressanta människor. Också en bra investering för framtiden. Måste nog säga att det kan nog vara bland det bättre på sista tiden. Den investering som jag nog är mest nöjd med är det som rubriken skvallrar om " Pogonatherum paniceum " Vad i glödheta är det tänker Ni.

Precis så sa familjen när jag berättade om " Pogonatherum panicerum ". Det mina vänner är en sak som kommer från Indien eller Australien. Den skall vårdas under normala förhållanden. Nu står det inte vad som är normala förhållanden. det måste ju skilja sig från fall till fall. Det kan inte vara samma förhållanden här som i Indien eller Australien eller ? Det finns inga eller ! den historien kommer , kanske. Vad är då normala förhållanden ? Städat och fint hemma ? Gott om pengar ? Radhus, Volvo och hund ? Säg det, vad är normala förhållanden.

Det började i alla fall med att jag gjorde en investering på sex stycken. Alldeles för få sa hustrun vi behöver två till. Den gode make som jag är så investerade jag i ytterligare ja inte två utan fyra stycken. Ni kan ge Er den på att hade jag bara investerat i två hade hustrun sagt vi skulle haft två till. Så nu blev det fyra.

Nu står vi där med två över. "Bitte fnus" vill inte ha några. Rättare sagt hon är inte riktigt säker, jag ser ingen direkt plats att ha dom på. När jag läser på om Monica, ja det är det svenska namnet, så kan man placera dom utomhus under sommaren. Vi får se vad som händer.

Välkomna " Pogonatherum paniceum" alias Monica på svenska.

Bambu gräs










Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards