Alla inlägg under december 2011

Av Bent Christiansen - 14 december 2011 18:41

Jag tycker synd om vissa, jag gör det riktigt synd, även om det är roligare. Stress, stress, stress, far fram som vildar på gator och torg. För att inte tala om tunnelbanan. Det är som om det vore sista tåget som går, alla ska med. För de allra flesta rör det sig bara om en kort bit som dom ska med , men med ska dom. Springer i rulltrapporna, kör slalom mellan människor. Såg senast idag hur två vuxna helt sonika körde över en liten kille för att så for som möjligt komma före upp i rulltrappan. Hur tänker dom ? Det är dom det är synd om. När julen äntligen kommer ligger dom där som döda sillar och bara kippar efter luft helt utmattade. Är det värt det ?


Ha de





Av Bent Christiansen - 13 december 2011 18:41

Jag kan bara inte undanhålla denna för Er. Detta skrevs i en insändare i tidningen Metro. " Jag åker ofta tåg, häromdagen tyckte jag att det luktade illa från sätet där jag satt. Jag letade efter anledningen till lukten men hittade ingen. Jag reste mig upp och helt sonika luktade på sätet. Vidrigt, vad som hade orsakat denna lukt vågar jag inte tänka på. Så nu uppmanar jag alla som reser med tåg. Lukta på sätet innan Ni sätter Er ner. " Vad säger man. Vore en kul scen om alla som reser först böjer sig ner och luktar på sätet.


Ha de

Av Bent Christiansen - 12 december 2011 19:10

Vilken middag, var på stan och skulle köpa Stiltonost när jag fick se att dom hade Kalvfärs till extrapris. Helt givet tänkte jag det blir Wallenbergare till middag. 1/2 kg färs, 5 stycken äggulor, vispgrädde, salt och peppar. Det blev 8 stycken, jag åt 4 till middag + potatis. Potatis tänker Ni, ska det inte vara potatismos ? Man kan ha det precis som man kan ha vanlig potatis, jag var lite lat idag.

Hur ska han nu få in en cyklist bland Wallenbergarna ! Inte alls svårt, det är en helt annan historia. På min väg ut på stan skulle jag passera en gata där det inte fanns övergångställe, det fanns men det var en bit ifrån. Medans jag står där och väntar på att hinna över ser jag en cyklist komma farande körandes slalom mellan bilarn för att fortare komma fram. Det är då det händer, utan att riktigt se sig för, gäller både bilföraren och cyklisten, öppnas helt plötsligt passagerardörren på en bil. PANG. Den genvägen visste var den tog. Lyckligtvis skadades ingen men cyklisten hävdade att det var bilföraren fel som inte såg sig för. Jag hävdar tvärtom. Det står ingenstans i trafikförordningen att en cyklist har rätten på sin sida att åka slalom mellan bilarna. Hoppas att cyklisten fick sig en tankeställare och fortsättningsvis håller sig till trafikreglerna.


Ha de

Av Bent Christiansen - 11 december 2011 19:13

R.I.P




Farväl  

Av Bent Christiansen - 10 december 2011 18:16

Hade beslutat att skriva en lång inlaga idag, men det får vänta. Jag ska bara slappa och inte göra annat än, titta på TV, äta praliner och softa i soffan.


Ha de

Av Bent Christiansen - 9 december 2011 22:17

Fullspäckad dag och kväll, trött, trött, trött. Återkommer imorgon med en resumè.


Ha de

Av Bent Christiansen - 8 december 2011 19:31

I dag skulle jag kunna sitta här och skriva resten av kvällen men, nu kom det, men. Tiden räcker inte till. Jag får samla på mig och försöka sammanfatta något till helgen. En liten grej bara, min syster har en Etage på gång fast utan page.


Ha de

Av Bent Christiansen - 7 december 2011 21:21

Jukfest, jag brukar gå på en varje år, inte fler det förtar det egna julbordet. Jag brukar gå till Kinnarps. Träffa gamla kollegor, bekanta och lite annat löst folk. Det traditionella julbordet var uppdukat. Sill, lax, Jansson, skinka mm



Som vanligt var det en hel del folk  som rev och slet i faten, vilka som var värst kan NI se på bilden. Kvällens höjdpunkt var denna man  han höll ett föredrag på ca 45 minuter och fick hela publiken att brista ut i skratt. Kristian Luuk. Han är otrolig, när hela publiken vrider sig i skratt visar inte denna man en min. Det är helt naturligt för honom att berätta om dråpligheter som han varit med om, som om det vore helt självklart. Har Ni möjlighet att gå och lyssna på honom vid något tillfälle, gör det.



Ha de        

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< December 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards