Alla inlägg under november 2011

Av Bent Christiansen - 22 november 2011 21:17

Detaljer återstår, tapeterna på plats tack Johan och tack Stefan.

       

En viss skillnad




Ha de   

Av Bent Christiansen - 21 november 2011 19:08

Det blev inte av idag  men kanske imorgon. Vi fick en del gjort i alla fall. Vi bytte gardinstänger 

 nu hänger det likadana överallt. Gardinerna i vardagsrummet är köpta på        jättesnygga. Skrivbordet som förhoppningsvis kommer på plats imorgon har fått ett lyft. Vi har monterat en kabelkanal under bordet bra att ha, inga kablar som ligger på golvet och samlar damm.   

Nu har den kommit hur det smakar ? Ingen aning. Hur fungerar den ? Ingen aning. Testar imorgon.


Det är idag hon fyller GRATTIS ISABELLE


Ha de   

Av Bent Christiansen - 20 november 2011 20:32

De två äldsta barnbarnen har varit på besök hos oss i natt. Det betyder att det vankas en riktigt stor och god frukost, så här såg det ut.


Vi åt med god aptit, t.o.m hustrun fick i sig mer än vanligt.

Framåt lunch var det dags att ge sig av på födelsedagskalas, Missilen "Alias " Isabelle fyller 5 år. Hon fyller egentligen inte förrän imorgon men för enkelhetens skull firades hon idag. Hennes stora favorit är Justun Bieber så vad köper man då till henne jo påslakanset med motiv av Justin Bieber.



Efter presentöppning bjöds det på middag, Tacos efter det kaffe och tårta. En sak som jag undrar över är ? Vad var det i maten som vissa inte tålde ?



Grattis Isabelle



Ha de    

Av Bent Christiansen - 19 november 2011 18:43

Denna backe är jobbig bara att gå uppför, hur tror Ni den är att springa uppför ? Hur jobbig tror Ni att den är att springa uppför 23 gånger ? Hur jobbig tror Ni att den är att springa uppför 23 gånger med en bana på ca 3 kilometer varje gång innan NI springer uppför ? Det var vad dom gjorde idag. Bästa tid var ca 4 timmar, i denna backa.

Jag orkar knappt gå upp en gång, nu ska jag vara ärlig, jag har aldrig gått uppför jag åkte skoter en gång förra vintern.

Att ha barnbarn på besök är alltid trevligt, när dom ska sova över är det ännu trevligare. Ännu trevligare är det om extrasängen fanns hemma, nu är den inte det. Inte den stora i alla fall. Men den lilla som man måste pumpa upp själv den har vi. Pumpa förresten det var lättare sagt än gjort. Vi pumpade och vi pumpade inget hände. Måste vara något fel. den stora , som vi nu inte hade hemma har en elmotor som fixar det men inte denna. Vi gav upp.

Vad ska man då lära av detta. Två saker. Låna inte ut något som fungerar. Köp inte en billig kopia av något som fungerar. Köp något som fungerar. Inte en sådan här.

 som inte fungerar.


Ha de   

Av Bent Christiansen - 18 november 2011 18:19

Det går sakta men säkert framåt hemma hos pappa, idag har vi fogat och målat taklister, så här ser verkligheten ut idag hemma hos honom.

   



Ingen vacker syn än, vänta Ni bara på måndag är allt förhoppningsvis klart. Som Ni ser så är det vältäckt på golvet, det behövs när man har med hantverkare att göra. Alla målarfärgsfläckar som Ni ser är inte vi som har gjort dom fanns där som ett minne av dom riktiga hantverkarna.


Måste bara visa dessa bilder som en liten vink om vad som komma skall.

     



Ha de   

Av Bent Christiansen - 17 november 2011 19:26

Då är taket hemma hos pappa målat   Tack Stefan. Nu återstår bara en del saker, belysning,    möblerna på plats, måla lister, torka golv mm. Man ska ju ha något att göra nästa vecka.


En dryg vecka kvar till detta   visst är det hemskt hur fort tiden går. Snart är det jul, sen kommer nyår, innan vi vet ordet av är sommaren här.


Ha de

Av Bent Christiansen - 16 november 2011 19:38

Har under en tid nu hjälpt pappa att fixa lite hemma, hans sovrum/arbetsrum ska få ett ansiktslyft. Så här ser det ut nu  ganska tomt  förrutom detta  och detta 


Det är vår allas kära Stefan som ska måla och tapetsera, det sistnämnda kanske hans bror Johan gör det återstår att se. Vår förhoppning är att det skall vara målat och klart denna vecka. Efter målning mm skall rummet återställas. Nya gardiner, ny belysning, kanske en ny matta. Efter renoveringen är det lika bra att flytta in spisen och TV`n också, pappa lär inte vara någon annan stans. Ska vara toaletten då.



Ha de

     

Av Bent Christiansen - 15 november 2011 19:54

Stickpropparna     inhandlade och på plats. Vad som däremot inte kom idag var följande


skulle ha kommit redan förra veckan men icke. Fakturan har kommit men inga varor. Att det skall vara så svårt att lita på folk, det blir till att ringa lite imorgon.



Ha de














   

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< November 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards