Alla inlägg under november 2009

Av Bent Christiansen - 15 november 2009 19:28

Handboll. Idag var det åter dags att styra kosan mot Tumba och match i Allsvenskan mellan Tumba och Västerås. Sägas kan från början att detta var ingen bra handbollsmatch. Slarv från båda lagen där Västerås var det starkaste laget i första halvlek, 9-14. Larsson kom som vanligt med djupa analyser. En bit in i andra halvlek var vi båda överens om att orken började tryta för Tumba. Vi var också överens om att det var bättre på vår tid. Vi hade inga dataspel, ingen MacDonalds att gå till, Pizza var knappt uppfunnen. Så vad gjorde vi istället ? Vi var ut och sprang sa jag, javisst sa Larsson, efter tjejer och smygrökte och drack mellanöl. Det fick man ork av.

Matchen slutade till sist med seger för Tumba med 28-27. Detta innebär att man ligger 2:a i serien på sämre målskillnad men samma poäng som ledande Aranäs. Just Aranäs möter Tumba i nästa hemmamatch den 29/11. Då hoppas vi att det blir mer publik än dagens 334 betalande. Larsson ! Om orken tryter för Tumba kanske vi ska börja springa ??????


Ha de

Av Bent Christiansen - 14 november 2009 19:34

Då var det avklarat, dopet. Hon såg lite skrämd ut Madeleine

  

Det gick över ganska fort. Hon sa inte ett ljud när prästen hällde vatten över hennes huvud


  

Alla barnen var med framme vid vattenpåläggningen eller vad det nu kallas.

Nu var det dags för lite förtäring. Syster min hade gjort smörgåstårtor, smakade alldeles utmärkt. Som vanligt. Efter det var det dags för kaffe och tårta, som morfar hade fixat. Nu började presentöppningen, den som var mest spänd var Isabelle som mer än gärna hjälpte sin lillasyster att öppna alla paketen.

Även pappa Johan var stolt vid bordet. Kolla in hans min..

  

Nu hoppas vi att det dröjer en stund innan det åter är dags för barndop, visst ja glömde en sak. Nästa år blir det bröllop.



Ha de

Av Bent Christiansen - 13 november 2009 19:01

Nu närmar sig den stora dagen med stormsteg. Jag har återigen fått ge mig ut i vinter natten och köpa detta...


  




Det är ingen tapet om Ni nu trodde det. Det är en pappersduk på rulle. Den ska användas på bordet imorgon där maten och kaffet ska stå. Barndop, trevligt. Jag undrar om hon skriker när prästen häller vatten över henne, ja inte hela henne får vi hoppas bara på huvudet. Det är en del att fixa även för en morfar en sån här högtidlig stund. Häromdagen var det tårtor, idag pappersduk på rulle. I morgon ska vi till lokalen innan dopet och duka upp. Sen ska det tas emot gäster, servera, konversera, diskas, städas och till råga på allt så ska det vara en besiktning av lokalen efter kalaset. PÅ SÖNDAG MORGON KL 09.00 Vem tror Ni ska vara med på den ? MORFAR så klart alla andra ska väl sova ut efter den stora dagen.


Nu blir det en rar kopp och sen ska jag ringa lite.


Ha de

Av Bent Christiansen - 12 november 2009 10:07

Nu är första delen av mitt avtal klart, saknas bara toppen.


  




Ha de

Av Bent Christiansen - 12 november 2009 07:15

" Du vet att dina barn håller på att växa upp när de slutar fråga var de kommer ifrån och vägrar tala om vart de är på väg. "


Ha de

Av Bent Christiansen - 11 november 2009 16:09

Någonstans i Stockholm byggs just nu en lekpark som har fått namnet efter en nobelpristagare Nelly Sachs.

  

Vem var hon ? När fick hon Nobelpriset? I vad fick hon Nobelpriset ?

  

Och sista frågan, var ligger denna park som även innefattar nya bostäder ?


Visst ser detta smakrikt ut !

  

Något att ta efter syster. Om det smakade bättre än dina vet jag inte, tror inte det jag har inte provat.


Ha de

Av Bent Christiansen - 10 november 2009 18:43

Vissa dagar är hur lugna som helst, sen smäller det till. Banken, ut och handla. äta lunch ut och handla. Sitta vid datorn och arbeta lite ut och handla. Vi har handlat present till dopet som går av stapeln på lördag, vad det blev ? Det säger jag inte då blir det ingen överaskning. Jag har handlat middagsmat som redan i skrivandes stund är uppäten, köttbullar, sås, potatis och lingonsylt. Jag har handlat en halsduk. Jag tror utan att ljuga att det är den första jag köper själv. Har tittat på den en längre tid och blev häromdagen lite tveksam till om jag verkligen skulle köpa den. Döm om min förvåning när media helt plötsligt började tala om en Erik Hamrèn effekt, ja han hade en precis lika dan halsduk som jag tänkte köpa. Nu köpte jag den i alla fall, jag har ju trots allt gått och tittat på den en längre tid. Nu är det inte slut på handlandet för i dag om Ni trodde det. Det saknas gurka och smör så det är bara att pallra sig ut igen. Tur att det inte är så långt till affären.


Ha de 

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards