Direktlänk till inlägg 14 januari 2009

Nästan allt klart

Av Bent Christiansen - 14 januari 2009 19:06

Nu lyser lamporna i hallen, och mobilen är fortfarande död. Ett nytt batteri till min gamla häck skulle kosta nästan lika mycket som en ny telefon. 679:- bara för ett batteri. Nu visade det sig att det var ett orginalbatteri. Det är för mycket även för mig. Provade på Teknikmagasinet ifall dom möjligtvis hade ett. Hej har Ni batterier till Sony Ericsson telefoner ? Ja visst, vilken modell är det ? Eh det är Z 530,  Z 530 i fyllde jag genast i, man kan ju inte gå runt med en vanlig modell. Har du den med dig ? Jag tog upp telefonen ur fickan och visade killen bakom disken. Jag trodde han skulle svimma. Görs dom här fortfarande frågade han ? Ingen aning svarade jag. Det där blir svårt. Du har inte funderat på att köpa en ny ? Vi har några billiga och bra modeller här borta. Jag vill inte ha någon ny, jag vill ha ett nytt batteri. Jag tror att det blir svårt. Nu är jag där igen ! TROR. Tror du eller vet du ? Jag måste kolla. Skulle du vilja vara vänlig och göra det ? Varför händer allt sånt här jämt mig ? Eller är det bara jag som vågar vara ärlig när jag själv inte fattar något i denna djungel av telefoner och annan elektronik. Det viktigaste för mig är att sakerna fungerar för mina ändamål, inte om dom har en massa funktioner som jag aldrig använder. Eller om det är senaste designen. Efter en liten stund kom han bakom disken tillbaks. Jag tror att vi kan få fram ett batteri. Tror.... längre hann jag inte förrän han svarade vi kan ha ett åt dig till på fredag eller måndag. Fint vad kostar det ? 229:-.

OK kan Ni nskicka mig ett mail när batteriet finns hemma ? Visst inga problem. Efter att ha lämnat min mailadress stegade jag iväg till nästa affär för att försöka få tag i de sista prylarna till Therese. Hon saknar en suddmall, just det en suddmall. Jag träffade min gode vän konstnären Linsky i går och frågade honom om han visste var man kunde få tag i en suddmall. Suddmall ! Vad är det ? Jag tänkte att eftersom han är konstnär borde han veta var man får tag i en sådan. Men icke. För att slippa förklara för Er vad det är visar jag en bild istället.

 Suddmall

Ni förstår säkert vad den skall användas till. Nästa pryl var lite enklare. En tumstock. Ingen måttstock utan en tumstock. Vad är då skillnaden ? Fundera på det och skriv gärna en kommentar om Ni vet skillnaden.

 tumstock


Nu ska det bli gott med en rar kopp kaffe innan jag sätter mig och ringer lite.

Ps Broder fortfarande sexa och inget annat Ds 






 
 
Ingen bild

Therese

14 januari 2009 21:16

Den där rackarns sudmallen alltså...

Jag vet skillnaden på måttstock och tumstock (så klart, jag ska ju använda mig av den). Men, jag känner att det blir fusk om jag säger något. Nu skall det mätas och förhoppnngsvis snart suddas(med suddmallen).
:)

 
Angelica Jarl

Angelica Jarl

15 januari 2009 12:36

Va fasen är en suddmall och hur, ännu mer varför (?) används en sådan? Jag menar suddar gör man när man vill ändra något, kan man inte bara sudda nu längre? :-)

http://www.angelica.jarl.dinstudio.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bent Christiansen - 12 februari 2016 15:28

Vet egentligen inte vad jag ska skriva, ville bara försöka komma igång igen.   Ha de ...

Av Bent Christiansen - 3 december 2013 08:54

Visst är det otroligt vad vi människor har skapat, flygplan, rymdraketer, diverse mediciner mot olika åkommor mm. Vi har även skapat ett forum där vi inte behöver se varandra i ögonen för att kommunicera, internet. Ibland är det riktigt hemskt. Vi ...

Av Bent Christiansen - 24 november 2013 08:39

Varsågod Bryggarbiff4 personer 600 g rostbiff 3 gula lökar Mörkt öl ca en burk 1 dl mjöl 1 tsk cayennepeppar SaltPeppar Gör så här Skär köttet i skivor ca 2 cm tjocka, blanda mjöl och cayennepeppar, vänd biffarna i mjölblandningen s...

Av Bent Christiansen - 9 november 2013 11:08

Vilka härliga ytor.   Tyvärr gjorde man källarkontor av det men tänk,,,,,           Ha de ...

Av Bent Christiansen - 30 september 2013 14:26

Här får du lite bilder från "Din " tunnel.   Kolla in lastbilen !         Ha de   ...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards