Alla inlägg den 21 maj 2009

Av Bent Christiansen - 21 maj 2009 08:09

Sitter här vid datorn och våndas, det är dags för en ny operation i dag. Att små detaljer på ens kropp kan göra så förbaskat ont. Ingreppet i sig är ganska litet men det kommer att göra ont det är jag övertygad om. Jag är inte speciellt förtjust i att någon ska skära i mig hur litet eller stort det än är. Jag klarar av att se blod det är inte det, men oron att den som ska utföra ingreppet verkligen klarar av det är stor. Förmodligen har vederbörande stor erfarenhet av sådana här saker. Klockan 14.00 ska jag vara där, nu gäller det bara att hitta på något att göra fram tll dess så att tankarna är någon annan stans. Nu tror Ni att jag är kinkig av mig, inte alls. Hur känner Ni Er själva när vetskapen finns inom Er att om några timmar ska någon annan skära i Er ? Känns det bra ? Går Ni visslande dit ?Jag kommer att gå dit men halta hem. Jag återkommer senare under dagen med en utförlig rapport.

Världspremiär, det låter det. Det är sant. Vi var på världspremiär i går. Det var jag hustrun och gravida Ida. Bland det första vi såg var denna kreation gjord av " bitte fnus "

 Therese första världspremiär

Man ser direkt vem hon brås på, denna otroligt vackra skapelse, ser Ni vilken uppställning ? De raka linjerna, estetiskt är den nästan fulländad. Ni ska veta att hon har bara hållit på med detta i 5 månader så hon har framtiden framför sig. Det var ca 30 olika utställare, att ta med alla deras samlade alster här skulle ta upp alldeles för mycket plats. Jag har valt att visa en av Therese kompisars verk för att Ni ska få en uppfattning om vilken stor konkurens det var.

 Sandras verk

Förstår Ni nu vad jag menar ?

Nu skall dessa unga kreatörer vandra vidare ut i världen så att andra ska kunna ta del av deras kunskaper.

Nu återstår det endast drygt 5 timmar till det stora ögonblicket.


Ha de 








Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13 14 15 16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards