Alla inlägg den 25 juni 2009

Av Bent Christiansen - 25 juni 2009 05:12

Jag bara njuter, vissa eller många säger att jag inte är riktigt klok som går upp så här tidigt. Klockan var 04.50 när jag steg upp.

Solen skiner in genom köksfönstret, fåglarna kvittrar, på termometern kan man se hur temperaturen stiger, inte sakta utan ganska fort.

Det blir en varm och fin dag i dag också.

Besökte ett av mina andra hem i går, IKEA. Det var länge sedan jag var där men det var sig likt. Ganska lite folk, men jag märkte på dom som var där att dom flesta hade semester. Avslappnad klädsel, ingen större brådska, nu skulle det handlas prylar. Den avdelningen som hade störst besöksfrekvens var inte oväntat köksavdelningen. Stackare som ska börja med köket nu i denna värme, nu ska man ligga på en badstrand och bara lapa sol och äta glass. Jag o andra sidan ska inte säga något, i morgon flyttar Jessica och Johan med familj. Vad tror Ni jag ska göra då i denna värme ? Just det bära möbler och pirra kartonger. Vi är ändå ganska lyckligt lottade som har en trevlig kamrat vid namn Hannes som lånar ut diverse hjälpmedel till flytten, riktiga kartonger, riktiga pirror mm. Det är en enorm skillnad att flytta när prylarna runt omkring är ordentliga.

Skräckscenen är alla dessa banankartonger, korgar, resväskor, plastpåsar och dyligt som  folk packar i, jag bara ryser. Hellre 150 riktiga flyttkartonger än en massa icke transporterbara kartonger och lådor. En rätt bra riktlinje när man packar en flyttkartong är att packa den inte tyngre än att du själv kan lyfta den utan problem.  Pappa kommer du ihåg alla kartonger med skivor ? Alla kartonger med böcker ? Visst var det en bra tanke att det inte skulle gå åt så många kartonger men det gick knappast att bära dom själv

2 trappor upp utan hiss. Nej som sagt hellre fler kartonger som alla kan bära än färre som ingen orkar.


Ha de 

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards