Alla inlägg den 4 juni 2009

Av Bent Christiansen - 4 juni 2009 19:10

Hur var det här då ? Jag känner det ja och hur var namnet jag heter Blom.


Så började en sketch som drev med myndigheter i mitten av sjuttiotalet, Helge Skoog spelar en läkare där patienterna satt på ett löpande band och ovanstående dialog förekom.

Så är det fortfarande, jag vet jag har träffat några idag.


För att du ska kunna fortsätta som tidigare måste du ha gått igenom bla bla bla. Det har jag gjort. Det har vi inga anteckningar om. Jag gjorde det i våras. Det måste jag kolla upp. Samarbetar Ni med bla bla bla. Nej dom är en fristående myndighet. Men det du nyss nämnde har jag genomfört i deras regi. Det var konstigt, det är vi som genomför den. Det måste jag kolla upp. Hur lång tid tar det ? Det måste jag gå igenom med mina handläggare om. Tar det en vecka eller flera veckor ? Det vet jag inte, det måste jag kolla upp. Kan jag få någon som helst förhandsinformation den närmaste tiden. Det vet jag inte, det måste jag kolla upp. Nu började personen framför mig att tala om att regeringen hade kommit med nya direktiv som kommer att gälla från den första Juli 2009 och att hon inte hade hunnit sätta sig in i alla detaljer än. Varför har Ni då kallat till detta möte om Ni inte vet ? Ja nu är det så att vissa vilket är dig inkluderat har fått en förhandsinformation på dom nya reglerna som kommer att gälla från den 1 Juli 2009, de andra som berörs kommer att bli informerade under hösten 2009. Det är du säker på eller är det något du måste kolla upp ?

Nu fick jag en blick som kunde döda. Det är inte lätt när förutsättningarna ändras det måste du väl ändå förstå! Visst det har jag full förståelse för men jag undrar fortfarande vad gör vi här ? Vi ska gå igenom de nya reglerna. Men du vet ju inte hur dom ska tolkas! Låt mig få visa en skiss på hur det kan komma att se ut.

 Organisation

Blev Ni klokare ?


Ha de





Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards