Alla inlägg under juli 2009

Av Bent Christiansen - 7 juli 2009 23:50

Vi är så vana att föreställa oss för andra att vi till slut föreställer oss för oss själva.

Förstår Ni detta ?

Det var någon filosof som skrev det nån gång, någon som vet vem ? Jag har ingen aning.


Ha de

Av Bent Christiansen - 7 juli 2009 22:07

Just nu blir det bara rörigt vad jag än skriver, tänkte först berätta om det ena men ångrade mig och skulle skriva om det andra. Inte ens det blev bra så jag började med det tredje. Så där fortsatte det tills jag inte visste vad jag skulle skriva om eller varför. Vad håller jag på med ? Just det Rolandz på allsången såg Ni det ? Eller Uggla ? Den med inte utan. Låter väldigt flummigt. Är han inte nykter? Måste vara åskvädret, kanske kan det vara för mycket kaffe. Vad skulle Nisse ha sagt nu ? Kanske Märta vet. Många frågor inga svar.

Så där lät det på vår tv häromkvällen när jag lyssnade på några politiker som skulle förklara varför Sverige hade hanmnat i den situation som vi är just nu. Jag förstod ingenting. Gör NI ?

Hur som helst våra folkvalda som uttrycker sig på detta sätt ska under 6 månader styra Europa. Hur tror Ni det går ? Fråga dom om dom vet hur många veckor eller månader det går på ett år så ska Ni se att det blir en hel roman till svar. Mitt svar på allt detta är.  God natt.


Ha de  

Av Bent Christiansen - 7 juli 2009 19:20

I dag har jag inte varit i Linköping och behöver därför inte vara orolig för frisyren eller andra saker.

Däremot närmar sig Danmark och resan till Lönstrup, ska därför ta tillfället i akt och delge Er en del danska ord.

dyne                   täcke

fjernsyn              television

fløde                   grädde

for'an                  framför

fordi'                   därför att

fortov                 trottoar


De som ska med på resan kommer att få ett helt a4 ark med en massa bra ord att ha med sig. Om sen alla är på riktigt eller inte det tänker jag inte tala om.

Vilka härliga åskväder som drar fram över staden, tråkigt bara att dom inte är längre och värre, jag älskar när det åskar. Att stå i köksfönstret och se detta skådespel. Det finns bara ett ord för det,   FANTASTISKT. Hoppas att det kommer mer.


Ha de   
Av Bent Christiansen - 5 juli 2009 22:33

Jag har åkt Fiat uppkabbat Linköping ToR i dag, så frisyren har inte fått sig en törn så det behövs inget vatten på huvudet för att ordna den saken. Jag har varit och hälsat på min systerdotter med familj för att hämta hem lillbrorsans hund som har varit där i 14 dagar. Pappa min var med. Vi fick återigen träffa det lilla gossebarnet Emrik, han växer fortfarande. Jag behövde inte hjälpa dom med uthuset, det blev klart sist jag var där. Däremot blir jag mer och mer övertygad om vem som ska betala "Kagemannen" när vi kommer till Danmark, yes Ni har rätt det är samma bror som har en son som fyller år när vi är där som hade en hund i Linköping. Blev det rörigt ? Läs det en gång till men sakta denna gång.

Har varit på middag hos Jessica och Johan med familj det skulle vara som ett tack för att jag när jag ändå var i Linköping passade på att köpa dom ett bord till deras balkong som dom hade sett på IKEA men som inte fanns i Stockholm men väl i LInköping. Nu blev det rörigt igen, hängde Ni med.

Jo som tack för hjälpen skulle jag få middag, pasta med en krämig köttfärssås, visst det smakade jättebra, mums, mums vet Ni varför????

Jag fick laga den själv, inte bara till mig själv nej då alla var där. Marie, Therese, Jessica, Johan, Missilen, Torpeden, hon åt däremot inte. Johans mamma tillika farmor till Torpeden, Elvy. Så var det med den avkopplingen en söndag kväll.


Ha de

Av Bent Christiansen - 2 juli 2009 21:28

Jag har åkt Ford Mustang nerkabbat Linköping ToR i dag, så frisyren har fått sig en törn men det är väl bara att slänga lite vatten på huvudet så är den saken ordnad. Jag har besökt min systerdotter med familj och hjälpt dom lite på traven med ett uthus som dom inte riktigt vet vad dom ska göra med. Syster min var också med. Och så fick jag träffa det lilla gossebarnet Emrik. Han växer så det knakar. Under vår Danmarksvistelse så blir gossebarnet 9 månader. Detta måste firas. Samma vecka har en av min lillebrors söner födelsedag, så jag vet redan nu vem som står för kostnaden av en " Kageman ".

 Jag vet vem som betalar

Verkar det rättvist ??? Vem som betalar alltså.


Ha de 





Av Bent Christiansen - 1 juli 2009 21:31

25/6 Hämta kartonger, packa kartonger, stapla kartonger

26/6 Upp kl 05:00 Bära och pirra kartonger, bära soffa, fåtölj, soffbord, köksbord, bokhylla, överskåp, stolar mera kartonger. Vänta på hiss, mera kartonger. IKEA, vänta på hiss, bära och pirra kartonger,  bära soffa, fåtölj, soffbord, köksbord, bokhylla, överskåp, stolar mera kartonger. Vänta på hiss, mera kartonger. I säng 00:30.

27/6 Hämta bil, mera kartonger, vänta på hiss. Montera rullgardiner, mera kartonger. Middag på gården. Sova.

28/6 Bil till klubbholmen, sol, bad, mat, leka med barnen, sola, fika, roddbåt, hemfärd, trött inga kartonger.

29/6 Mera kartonger, vänta på hiss, lunch, lämn bil sova.

30/6 Städa, städa, städa, köra säng, cykel, stege mera kartonger, nu var det åt andra hållet dom var tomma och skulle tillbaka till Hannes, sova 00:30

Så såg det ut de dagar som jag inte skrev något på min blogg. Hur har Er helg varit ?


Ha de 

Av Bent Christiansen - 1 juli 2009 15:59

Nu blir det värre, jag har gått med i Facebook. Hur i h-e ska man hinna med allt. Anledningen till att jag går med är många. Nästan alla är med där. Jag har fått ett antal mail där folk vill bli vän med mig på just Facebook.

Så nu klarade jag inte pressen längre. Hur det går ???? Ingen aning jag har bara varit med i mindre än en timme. Så nu blir det mycket skrivande, undrar när jag ska hinna med att skriva om dom senaste dagarna, det får bli som vanligt, tidigt på mornarna.

Vi ses här och på Facebook. 


Ha de 

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20 21
22
23
24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards