Alla inlägg under januari 2012

Av Bent Christiansen - 7 januari 2012 21:06

Jag skulle berätta något för Er idag men det måste tyvärr vänta till imorgon. Jag måste ta fram lite mer bakgrundsmateriel först. Ha en trevlig kväll.


Ha de

Av Bent Christiansen - 6 januari 2012 17:39

I kväll är det fest hos grannen, vi är bjudna men kommer nog inte att gå. Det är inte så att vi inte gillar vår granne det är bara det att vi skulle kunna vara hennes föräldrar så jag tror nog att det kommer en lite för ung publik för våran smak. Hon fyller år, hur många ska jag inte skriva här det är oförskämt. Hon har däremot varit duktig och satt upp lappar i trapphuset om att hon ska ha fest och redan innan festen har hon bett om ursäkt om det blir lite livat. Spelar ingen större roll för oss vi har sovrummet åt ett helt annat håll.

På tal om nattsömn vi har gjort en investering eller rättare sagt en till. Vi har köpt en madrass en enkelsäng med elektrisk pump till. Vi har en dubbelsäng sedan tidigare men om det bara kommer en nattgäst är den lite väl stor att dra fram. Vi har varit på gång länge att köpa en sådan och när det nu var rea så slog vi till, vada "SLOG TILL " vilket uttryck.

I morgon får Ni huka Er då ska jag berätta en............................. 


Ha de

Av Bent Christiansen - 5 januari 2012 17:34

Som dom sjöng "Historien upprepar sig " det är precis vad den gör. Hustrun har under många år gått med barn och barnbarn och tittat på detta   

Des senaste åren har hon däremot tackat nej av olika anledningar men, nu kommer det " Historien upprepar sig " Det fanns en biljett över till dagens förställning, vad händer ? Hustrun får en förfrågan och vips så är hon på väg dit. En annan " Historia som upprepar sig " gissa vad ? TV, telefoni och bredband. Det fanns en liten chans att det skulle vara klart idag men ack så liten den verkar vara. Det finnns fortfarande tid kvar. Om dom hann skulle dom komma före klockan 18 så dom har en liten stund på sig. Det är inget jag riktigt tror på, det blir nog en helg till utan dessa faciliteter.



Ha de

Av Bent Christiansen - 4 januari 2012 19:26

Vilket, rent ut sagt "skitväder" det har varit idag. Regn o blåst både på längden och på tvären. Dock har det funnits ljusglimtar. Tv, bredband mm kanske går mot sin lösning. Det börjar till skillnad från vädret se lite ljusare ut. Anledningen är att vår förvaltare har lovat att ta saken under uppsikt, vad dom nu menar med det återstår att se. Det är ändå en lite längre bit på väg än igår. Trodde jag. Nu har fastighetsägaren lagt sig i. Dom har sitt kontor högst upp i huset och dom har FIBER hela vägen. När det kom till min vetskap frågade jag självklart varför dom har det och inte vi. Det svar jag fick var inte alls tillfredställande. Nu blir det ännu en vända inte bara med bredbandsleverantören utan även med fastighetsägaren. När eller rättare sagt om detta löser sig så ska jag dra hela storien från början till slut. Kanske jag även nämner vissa med namn. Som sagt nästan som vanligt.



Ha de

Av Bent Christiansen - 3 januari 2012 19:11

Följetongen fortsätter, fick just ett SMS där jag ombads att ringa till deras support, för att " komma överens om en tid, samt be dom ta bort en del- Ta bort vadå ! Jag skickade ett SMS tillbaka till dom för att fråga . Vad ska dom ta bort ? trodde jag. Det går inte. Att ringa deras support den här tiden på dygnet det går, om man vill sitta på en väntelista i 45-50 minuter. Det vill inte jag. Det blir nya rundslag imorgon.



Ha de

Av Bent Christiansen - 2 januari 2012 18:57

Som sagt det är lätt att lova men svårt att hålla. Sen vi beslöt oss för att byta leverantör har det bara varit strul. Vid vårt första besök redogjorde jag för alla förutsättningar i huset där vi bor. Hur vi har fiber i lägenheten men att det inte finns någon koppling ut i gatan än. Däremot har vi koppar anslutning. Inga problem det fixar vi. Jag nämnde också att grannar som har valt Er har varit tvugna att invänta tekniker som måste göra något i vår källare. Inga problem det fixar vi, bara att köra. Behöver vi skriva på något. Nej det fixar sig. FACIT  Vi behövde skriva på för porteringen av vårt telefonnummer, 3 arbetsdagar. Dom behöver gå in i vår källare och utföra vissa saker, ytterligare 3 dagar försening. Det är tur att man är rutinerad. Hur som helst DETTA KOMMER ATT KOSTA, inte mig men däremot Er.



Ha de

Av Bent Christiansen - 1 januari 2012 21:24

Vilken slappardag, årets första men inte sista. En god fortsättning till Er alla. I morgon kommer jag tillbaka med del 4.



Ha de

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards