Direktlänk till inlägg 26 januari 2012
I förra veckan var det bakplåtspappret nu är det ett nytt smeknamn på G. Jag vill inte skryta men följande hände idag. Det skulle göras Våfflor, denna underbara rätt med sylt och grädde. Hur gick det då ? Inte så bra. Det var då som våffelkungen klev in i bilden. Vilka fantastiska våfflor jag gjorde, frasiga i kanten, lagom gräddade ja jag skulle vilja säga helt perfekta. Nu var det åter dags för Jessica " Våffeljunior " S att kliva in i handlingen. Det fungerade inte så konstigt när jag hade värmt upp och fixat till våffeljärnet. Så nu kan man kalla sig våffelkung.
Ha de
Vet egentligen inte vad jag ska skriva, ville bara försöka komma igång igen. Ha de ...
Visst är det otroligt vad vi människor har skapat, flygplan, rymdraketer, diverse mediciner mot olika åkommor mm. Vi har även skapat ett forum där vi inte behöver se varandra i ögonen för att kommunicera, internet. Ibland är det riktigt hemskt. Vi ...
Varsågod Bryggarbiff4 personer 600 g rostbiff 3 gula lökar Mörkt öl ca en burk 1 dl mjöl 1 tsk cayennepeppar SaltPeppar Gör så här Skär köttet i skivor ca 2 cm tjocka, blanda mjöl och cayennepeppar, vänd biffarna i mjölblandningen s...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | |||||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | |||
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | |||
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | |||
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | |||
30 | 31 | ||||||||
|