Alla inlägg den 20 april 2009

Av Bent Christiansen - 20 april 2009 16:52

Visst är det märkligt, trots att man ger folk chansen att inte hosta, hostar dom fortfarande. Att beklä en person med lögner är en sak om man kan stå bakom. Men och det är ett stort men om man inte kan stå för det som är en lögn då ska man hålla .......  Nu är det så att vissa människor försöker beslå mig med en lögn men jag genomskådar dom. Att försöka sig på något som går att kontrollera det är hur j..--a korkat som helst. Det är det jag menar med att "lössen hostar fortfarande"  Låt dom hålla på det är skönt att veta att man sitter med facit i hand. Apropå facit i hand så inträffade en kul grej idag. Lössen som hostar har varit i kontakt med folk som jag känner, de bad om referenser på lössen och Ni kan ju tänka Er vad jag svarade! NJET gå inte på vad de säger det mesta är lögn. Att tro att man får något som är stort som kaknästornet och sen när sanningen kommer fram får man endast ett litet luftslott lika stort som en tummetott.  Nu käns det som om vissa kanske snart skulle sluta att hosta.


Ha de

Av Bent Christiansen - 20 april 2009 08:19

Någon sa vid ett tillfälle " DET ÄR LÖJLIGT ATT HÖRA LÖSS HOSTA " alla kanske inte vet vad det betyder men Ni som vet ! Ja Ni vet vad jag menar.

Lösset har hostat för sista gången. Efter några månader av undersökningar och insamlat materiel är det nu dags. Lösset har hostat för sista gången.

Under veckan så kommer  det att ske en otroligt massa saker, alla pusselbitar är på plats. Det är med stor tillfredställelse jag sjösätter allt. En bra hjälp på vägen fick jag under min Danmarksresa då det visade sig att jag och andra hade gemensamma bekanta som förhoppningsvis kan vara till stor hjälp. Låter det kryptiskt ? Det ska det göra. Jag vill ju inte förstöra allt det roliga, det måste komma som en överaskning för en del.

Att bli morfar igen närmar sig med stormsteg, Jessica bara växer och växer. Missilen kan knappt bärga sig innan hennes lillasyster kommer. Det magiska ögonblicket är satt till den 9 juni, hemma går det " Vilda " gissningar om när det egentligen skall ske. Som dom säger det sker när det sker bara det går bra.

Ha de

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28 29
30
<<< April 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards