Alla inlägg den 15 april 2009

Av Bent Christiansen - 15 april 2009 05:07

En hel vecka har gått, det går fort nu. Nästa bloggtillfälle kan bli historisk, klurigt.

Jag har alltid varit spontan av mig, och jag lovar det har inte blivit bättre.

"Bitte fnus" ville göra om lite i sitt rum, visst sa jag vad vill du göra? Ta bort överdelen på mitt skrivbord. Helt ok. Fram med verktyg här ska fixas skrivbord. Bort med allt som fanns på bordet och dess överdel. Va sladdar det hängde bakom, skrivare, eltandborste, högtalare mm. Bort med allt. Här skulle det fixas till så att det blev snyggt. När överdelen var borta såg det väldigt tomt ut. Vi fixar en vägghylla ! Kolla på IKEA`s hemsida om det finns något snyggt och billigt. Visst fanns det, inklusive konsoler under 200 spänn. " Bitte fnus" gillar skor så gissa vad som först åkte upp på hyllan?

skor på hylla 

 Nu var det inte det som var meningen med hyllan, så här blev det.

 som det blev

Ganska snyggt.

Påsk har det varit också, det innebär jobb och mycket mat. Jobbet har varit gården. Vi har rensat ogräs mellan plattorna, planterat Liljor, sopat, allmän städning men bara på den delen av gården som vi ser från köksfönstret. Det gäller att markera.

 Markering

Eftersom ingen annan av våra grannar gör något blev det en tydlig markering, hit men inte längre.

En massa mat och trevligt sällskap har det också blivit. Långfredagen, Jessica och Johan på middag. Påskafton, hela familjen hemma hos Jennie och Laurent. Påskdagen hemma hos lillebror i Tumba. Alla var där, nästan.

 Påsk hos Kent

Vädret har ju varit fantastiskt så det är skönt att vi har kunnat varit ute.

Nu bär det av till Köpenhamn, min farbror som gick bort ska begravas. Finns trevligare sätt att träffa den danska sidan av släkten på men vad gör man.

Jag räknar med att vi ska stanna till lördag då kanske vi hinner se lite av Köpenhamn också. Tyvärr har Marie ingen möjlighet att följa med, det går fler tåg. Får se om det kanske blir en historisk händelse.


Ha de 























Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28 29
30
<<< April 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards