Alla inlägg den 15 februari 2009

Av Bent Christiansen - 15 februari 2009 19:05

I dag ska min syster Lisa läggas in på sjukhus. Hon skall operera sig i morgon. Att ligga på sjukhus är inte det roligaste här i livet men i detta fall rör det sig bara om några dagar. Ett rutiningrepp bara.

 Ligga på sjukhus

Lisa ! Du ska veta att vi tänker på dig. Och skulle du ha problem med avgiften ?

 Kostar pengar

Ja då fixar vi det.

Du säger att du inte är nervös men lite är du nog, att inte få ha målar Hellman bredvid dig i natt, eller pappa i rummet intill.

Apropå nervös, det är det flera som borde vara just nu. Ingen nämnd ingen glömd.

De senaste dagarna har varit omväxlande, flera bitar börjar falla på plats det börjar rätta till sig. Jag var ute och käkade med Ylva, riktigt riktigt trevligt. Vi satt och pratade i flera timmar, om det som har varit, om det som kanske komma skall, gemensamma bekanta, fd bekanta mm. Det finns mer att ta på när man väl börjar grotta i saker o ting.

Morgondagen blir ytterligare en sådan dag, ska träffa två andra gamla bekanta och surra lite. vi sitter nästan i samma båt i vissa avseenden så vi har säkert en hel del att prata om.

Danmarksresan kommer allt närmare, det går fort nu. Det börjar bli dags att skaffa båtbiljetter. Vi vet redan idag vilket datum vi måste vara i Danmark så då finns det egentligen inget att vänta på, när det gäller hemresan så är alla inte överens om dom ska åka direkt hem eller vidare någonstans. Sak samma det är bättre att beställa nu och vara säker på en plats och sen ändra om man så vill.

Jag heter numera Christensson i efternamn. I alla fall om man ska tro den brevkonversationen jag har haft med en del företag. Christensson. Sorry pappa det är inte mitt fel. Nu spelar det kanske inte så stor roll men för ordningens skull så ska jag försöka fixa till det i veckan.

Nu saknas det bara lite tillstymmelse till vårsol så är lyckan nästan fullständig.





Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards