Alla inlägg under mars 2008
Svaret på omröstningen är Bofink, den som hade varit lite klurig hade bara behövt föra muspekaren över bilden så hade ni fått fram svaret.
Veckan går framåt, det har hänt en del mycket trevliga saker så humöret inför den stundande påsken är på topp.
Vi ska träffas hela familjen på påskafton och åtnjuta en hel del god mat med tillbehör. Det blir knytis, på så sätt slipper någon eller några ordna allt.
Det finns också en möjlighet att det kanske blir ett och annat påskägg också.
Vill med dessa ord önska alla en
GLAD PÅSK
//Bent
Det såg så lovande ut. lampan lös och allt det där. Sen hände något. Någon drog i handbromsen så upplevde jag det i alla fall. Fast det finns vissa som inte brydde sig om det, denna lilla rackare exempelvis.
Och fler blir dom. Vår häck på gården är blott ett minne, totalt nerhuggen så nu har fåglarna ingenstans att gömma sig men lugn den växer upp igen.
Det är första gången på över 30 år som något görs åt vår gård. Ni som har varit här vet hur det har sett ut, risigt, ostädat allmänt tråkigt. Vi hyresgäster ser fram emot när det börjar växa ut och att någon förhoppningsvis håller efter. Vi tänkte själva plantera lite olika växter. Tulpaner, krokus, snödroppar mm. Lägger ut lite bilder med jämna mellanrum, missade tyvärr hur det såg ut innan men en återkommande rapport kommer under rubriken Gården.
Gör nu ingenting under kommande vecka som inte jag skulle ha gjort.
Bent
P.s Firar hundra på tisdag D.s
GRATTIS ALLA SPELARE OCH LEDARE I TUMBA TILL ELITSERIEPLATSEN
GRATTIS ÄVEN TILL B-FLICKORNA SOM TOG SM GULD
Trots vad andra tycker anser jag att denna dag är en fantastisk vårdag. Lampan lyser, fåglarna kvittrar, grönt o jävligt börjar det bli. Kan därför inte undanhålla Er denna otroliga bild nedan från Lönstrup.
Jag tjatar en del om Lönstrup men håll ut det kommer mer ännu mer om denna i mina ögon en fantastisk plats. Kommer längre fram att mer i detalj skriva om fyren.
Ha en fantastiskt underbar dag.
Bent
En underbar chokladdessert som är en blandning mellan mousse och kräm med rik chokladkolasmak. Glöm absolut inte passionsfrukten!
INGREDIENSER
3 dl vispgrädde
200 g vit choklad
1 äggula
1 1/2 msk smör
2 tsk vaniljsocker
1 paket hallon, 250 g, färska eller frysta
TILL SERVERING
3 passionsfrukter
Några hallon
50 g mörk choklad
1. Värm grädden och låt koka i någon minut. Tag kastrullen från plattan.
2. Bryt chokladen i bitar och rör ner i grädden. Rör tills chokladen smält. Fortsätt att röra kraftigt och tillsätt äggulan. Rör ner smöret och vaniljsockret. Fortsätt att röra tills smeten är helt slät.
3. Lägg hallon i botten på 6 glas. Fyll på med chokladkrämen.
4. Kyl i minst 1 timme.
5. Smält den mörka chokladen och ringla den över. Garnera med passionsfrukt.
Tips:
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
||||||||
3 | 4 |
5 |
6 | 7 |
8 |
9 |
|||
10 | 11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 | |||
17 |
18 |
19 | 20 |
21 | 22 |
23 | |||
24 | 25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 | |||
31 |
|||||||||
|