Direktlänk till inlägg 25 augusti 2012

Någorlunda tidig morgon

Av Bent Christiansen - 25 augusti 2012 07:30

Sitter som vanligt och lyssnar på ring så spelar vi. Detta har varit en av mina favorit program under många år, man kan säga att det har blivit en tradition. En annan tradition är att jag ringer pappa varje fredag. Ringer jag inte så ringer han lördag fm och undrar "varför". Åter till ring så spelar vi, jag förundras över vissa människor som ringer. Det enda dom vill är att "hälsa till någon " oftast är det någon som bor i närheten. Varför inte gå dit och hälsa på dom istället.

Vi är nog lite så till mans, vi ringer eller skickar SMS hellre än att besöka varandra. Jag är lika dålig på detta själv. Värna om varandra inte bara genom tekniska hjälpmedel, besök varandra, umgås. Lätt att skriva om men svårare att genomföra. Det borde inte vara så. Ring så spelar vi var det, vissa frågor är löjligt enkla, däremot gillar jag deras rubriker som oftast är väldigt kluriga då dom ofta leder till svaret. Det finns givetvis undantag även här.


Vädret

 


Detta fenomen som engagerar så många människor, inom oss alla bor det en liten meteorolog, om vi får bestämma själva. Det ser ut att bli regn ! Inte då det är inte sådana moln. Det ser ut att blåsa ! Inte då det ser du väl på träden. Det blir nog åska idag så svarta som molnen är. Inte då molnen ggår ju åt samma håll. Vilken dålig sommar vi har haft. Inte då det har varit som vanligt. Ni hör själva vädret engagerar de flesta. Vissa blir nästan osams när de diskuterar vädret. Följande dialog utspelades sig på tunnelbanan häromdagen.Hustrun till maken.  Tog du med paraplyet, nej. Varför inte då det ska bli regn. Det blir inte regn. Vad är du nu då "meteorolog" Nej men jag lyssnade på väderleksrapporten i morse. Och hur många gånger har dom haft rätt denna sommar ? Alltid. Vilken kanal lyssnar du på ? P1 dom har alltid rätt. RÄTT hur var det när vi var hos, dessa namn är fingerade, Peter och Anna. Det spöregnade och du skulle promt gå dit utan paraply. Dom sa på P1 att det skulle vara uppehåll. Vad dom säger och hur det blir är två olika saker. Må så vara men alla kan ha fel. Så där fortsatte dom hela vägen. Nu visade det sig att vi skulle kliva av vid samma hållplats. När vi kom upp från tunnelbanan spöregnade det ute. Mannen vänder sig då till sin hustru och frågar, har du ett paraply som jag kan få låna ?



Ha de



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bent Christiansen - 12 februari 2016 15:28

Vet egentligen inte vad jag ska skriva, ville bara försöka komma igång igen.   Ha de ...

Av Bent Christiansen - 3 december 2013 08:54

Visst är det otroligt vad vi människor har skapat, flygplan, rymdraketer, diverse mediciner mot olika åkommor mm. Vi har även skapat ett forum där vi inte behöver se varandra i ögonen för att kommunicera, internet. Ibland är det riktigt hemskt. Vi ...

Av Bent Christiansen - 24 november 2013 08:39

Varsågod Bryggarbiff4 personer 600 g rostbiff 3 gula lökar Mörkt öl ca en burk 1 dl mjöl 1 tsk cayennepeppar SaltPeppar Gör så här Skär köttet i skivor ca 2 cm tjocka, blanda mjöl och cayennepeppar, vänd biffarna i mjölblandningen s...

Av Bent Christiansen - 9 november 2013 11:08

Vilka härliga ytor.   Tyvärr gjorde man källarkontor av det men tänk,,,,,           Ha de ...

Av Bent Christiansen - 30 september 2013 14:26

Här får du lite bilder från "Din " tunnel.   Kolla in lastbilen !         Ha de   ...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards