Alla inlägg den 19 juli 2008

Av Bent Christiansen - 19 juli 2008 07:10

Dom flesta av Er som känner mig vet att jag älskar tidiga morgnar, framförallt lördagar och söndagar. Vad är bättre än att sitta i lugn och ro och dricka en kopp kaffe, läsa gårdagens tidning eller delge Er lite av vad som sker. I dag skall gården få sig en lättare uppryckning, häcken skall gallras ut, en ny växt skall planteras, allmän städning. Detta görs inte för att imponera på Lars Martini som kommer över med sin yngsta dotter utan för att det behövs. Hoppas kunna ta en del bilder att lägga ut på sidan.


Veckan som gick har varit helt ok, en del jobb men även ledighet har funnits. Therese är på Gotland, TAXI jag säger inte mer TAXI. Ni som undrar vad jag menar ring Therese. Hon och Lina gör just nu Visby osäkert. Pratade med henne igår vädret ok lite varierande sol och regn. Men en sak störde dom. Alla krogar stänger klockan 2, här hemma är det ungefär den tiden på dygnet när festen börjar enligt dessa två damer. Dom kommer också att bli äldre.

TV ! visst är det mysigt att slå sig ner framför TV`n efter en god middag dricka en kopp kaffe se en bra film eller en deckare bara bilden är minst 26 tum och inte 14. Det är vår verklighet just nu. TV`n har gått sönder. Den är 7 år gammal och enligt den expertis som jag har konsulterat är det ingen idè att ens komma på tanken att reparera den. Bara att få någon att öppna bakstycket kostar 1500:-. Så kära vänner är det någon som har en TV storlek 26 tum och uppåt som bara står? Självklart skall det vara plattskärm, hör av Er ni har mitt nummer.

I vecka som var träffade vi även våra goda vänner Lasse och Inger, middag på deras altan. Grillade kamben, kyckling, sallad med bland annat en hemgjord specialdressing av Jönsson. Gott att dricka, bryggt enligt konstens alla regler i deras Soda Stream, till mig alltså. Själva provade dom 2 äldre viner som har legat och ja dom hade legat för länge.

Lämpar sig bättre att göra rödvinsvinäger av. Laurent du har en uppgift när du kommer hem från Frankrike.

Längtar just nu efter alla barn och barnbarn, okey då tjurarna får också hänga med på ett hörn. Vi kanske kan få ihop alla nästa helg varför inte en grillafton hemma hos Jennie o Laurent. Jag tror att alla är lediga den helgen.


Väl mött och som vanligt gör inget som inte jag skulle ha gjort.


Bent

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards